Lakrids til folket!

08.12.2015

En av nyhetene hos Lobelia denne høsten er den umotståelige LAKRIDS by Johan Bulow.

 

 var-hisotrie-lakrids-by-johan-bulow1.png

Johan ble oppdratt i den ånd at han skulle skape noe for seg selv. Ikke bare noe han kunne leve av, men også noe som var skapt med hjertet.

For Johan var det ingen tvil. Han har alltid elsket lakris og mener at det lå en helt ny verden av skjult nytelse i den rå lakrisrot. Ikke bare som godteri, men også i mat, gjærbagst, øl - kort sagt alt hvor det fine krydderet kunne brukes.

Johan ville gjøre lakris til en gourmetopplevelse. Hverken mer eller mindre. Han ville selv stå over gryten så folket kunne se det skje.

Alle skulle kunne lukte, smake og oppleve magien når lakrisroten ble forent med de mest utsøkte ingredienser og begeistre seg stort. Sånn begynte reisen på det som skulle bli verdens første lakriskokeri av sin art.

 

 THANK YOU JOHAN!!!!

19770557915_76f19c3ef2_o.jpg

Lakrids GOLD 2015 - Raspberry Choc Coated Liquorice

 

En juleklassiker er født.

Lakrids julekuler har en perfekt balansert smak mellom det søte og det syrlige, med hvit sjokolade og bringebær, og med det vi elsker mest: lakrids.

Hele herligheten er rullet i gullstøv. Kan det egentlig bli bedre?

 


 

19584033788_9232eb707b_o.jpg

Lakrids SILVER 2015 - Dark & Mint Choc Coated Liquorice

 

Lakrids sølvskinnende julekuler har en kjerne av søt og bløt lakrids, som er overtrukket med mørk, intens Belgisk luksussjokolade. SILVER er krydret med et hint pepermynteolje, som gir den dype sjokoladesmaken et aromatisk motspill. En fantastisk munnfull, som smaker av både jul og nyttår.

 

 

 

19149370213_d4318c07ff_o.jpg 

Lakrids BRONZE 2015 - Salty caramel Choc Coated Liquorice

 

Kombinasjonen søt lakrids og salt karamell er intet mindre enn ekstremt vanedannende. Lakridsen er kokt og belagt i karamelliseret Dulche de Leche-chokolade, som igjen blir smakt til med lakridspulver og litt knasende havsalt. En uimotståelig bit, som er en fabelaktig ledsager til en kopp te eller kaffe.

 

 Vi har også andre varianter fra LAKRIDS på lager. SE HER for hele utvalget.